Om oss

Artorpets Hunddagis & Pensionat

Trollhättans första hunddagis & pensionat

Om oss

 

 

Artorpets Hunddagis & Pensionat är ett familjeägt företag som drivs av Anna och Andreas Mattsson. Familjen består även av barnen Leopold och Blenda

 

Verksamheten vi bedriver på Artorpets Häst & Hundservice består av hunddagis, hundpensionat samt småskalig häst & hundavel.

 

Verksamheten sköts självklart med tanke på att djuren ska ha det så bra som möjligt och enligt de lagar och regler som finns och med de tillstånd från kommun och länsstyrelsen som behövs. Innehar F-skatt.

 

Både häst och hundaveln bedrivs med målet att föda upp friska och trevliga individer lämpade för sport. Hästuppfödningen inriktar sig främst mot hoppning och hunduppfödningen mot bruksprov och att kunna fungera som tjänstehundar.

Anna Mattsson

Anna sköter det mesta med djuren. Hon har alltid varit intresserad av hästar och hundar. Anna började rida som barn på ridskolan i Lilla Edet och hästintresset har hållit i sig sedan dess. Hund skaffade hon sig i vuxen ålder och då var det schäfer som gällde men nu har det även flyttat in en Jack Russellterrier i familjen.

Andreas Mattsson

 

Jobbar även som väktare på Securitas i Göteborg, men hjälper också till med djuren hemma och det tyngre arbetet på gården. För Andreas är det hundintresset som är störst, där han gärna tävlar bruks och IPO men sedan han blev sambo med Anna så har även ett visst hästintresse infunnit sig. Andreas är utbildad hunddressör.

Copyright © All Rights Reserved